Vandebron

Vandebron als duurzame energieleverancier

  Volgens onderzoek van het CBS wordt slechte 6% van de energie duurzaam opgewekt. Dat is niet veel. Sterker nog, dat kan beter! Samen met Vandebron willen we zoveel mogelijk Nederlandse huishoudens helpen overstappen naar echt groene energie. Echt groene energie is energie die duurzaam opgewekt wordt in Nederland.

  Vandebron

  De duurzame visie van Vandebron

  Wanneer je nadenkt over het besparen van energie, is Vandebron een interessante partij als energieleverancier. Naast de duurzame visie om heel Nederland omgezet te krijgen op echt groene energie, stimuleert Vandebron ook een laag energieverbruik. Namelijk, wanneer jij een laag energieverbruik hebt, kunnen er meer abonnementen op een bron aangesloten worden. Dat is goed voor het klimaat en goed voor je portemonnee.

  Vandebron

  Stap nu over naar Vandebron en ontvang een gratis Nest Thermostat E.

  Met Google’s nieuwste slimme thermostaat maak je van jouw huis een slim huis. De Nest Thermostat E houdt je huis warm en helpt je tegelijkertijd energie te besparen via een eenvoudig schema. Onverwachts niet thuis? De Nest verlaagt de temperatuur in huis als jij niet thuis bent, zodat je geen energie verspilt aan het verwarmen van een leeg huis. Dankzij de bijbehorende app heb je bovendien inzicht in je energieverbruik. Bekijk de actievoorwaarden (PDF).

  Lees meer

  Samen maken we de overstap naar écht duurzame energie uit Nederland mogelijk.

  Samenwerken met Vandebron

  Met het duurzame verdienmodel heeft Vandebron de keuze gemaakt geen winst te maken, maar alle inkomsten weer terug te investeren in het opwekken van echt groene energie en het aansluiten van nieuwe energiebronnen. Zo heeft Vandebron de mogelijkheid steeds meer energiebronnen aan te sluiten, zodat jij meer en meer keuze hebt uit bronnen waar je energie af kan nemen.

  Wil je meer weten over duurzaam wonen?

  Onze adviseurs bespreken graag jouw persoonlijke mogelijkheden met je.

  Maak een afspraak