Installateurs gaan zonnepanelen installeren

Bespaar geld met zonnepanelen

Met de homeQgo zonnepanelen scan krijg je inzicht in jouw mogelijkheden

  • Snel een vrijblijvende offerte
  • Vakkundige installatie
  • Offerte akkoord? Deze zomer nog de zonnepanelen op je dak*
*Installatie vindt plaats 6-8 weken na akkoord offerte

Bespaar geld met zonnepanelen

Maak optimaal gebruik van de zon deze zomer en installeer zonnepanelen op je dak. Niet alleen bespaart dit geld op je energierekening, je levert een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Doe nu de homeQgo zonnepanelen scan en ontvang binnen enkele kliks een persoonlijk advies voor zonnepanelen op jouw dak.

Zonnepanelenscan

Voordelen zonnepanelen scan

Meteen inzicht in de kosten en terugverdientijdDirect een 100% persoonlijk advies voor zonnepanelenBinnen enkele kliks een vrijblijvende offerte van de installateurInstallatie door ervaren en betrouwbare monteursNa akkoord op de offerte, binnen 6-8 weken zonnepanelen op je dak
Scan nu jouw dak

Hoe werkt de zonnepanelen scan?

Op basis van je adres maakt de homeQgo zonnepanelen scan een eerste inschatting of je dak geschikt is voor zonnepanelen. In de 3D configurator kun je meteen zien waar de zonnepanelen op jouw dak komen. Met behulp van gegevens zoals het energieverbruik, kan er een persoonlijk voorstel gemaakt worden en krijg je inzicht in de terugverdientijd. Het voorstel voor de zonnepanelen kun je naar wens aanpassen. Uiteraard wordt elke aanpassing direct doorberekend in de voorlopige offerte van homeQgo. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Wil je doorgaan met het aanbod? Dan kan je binnen enkele kliks een definitieve offerte aanvragen bij de installateur.
Na akkoord op de definitieve offerte, wordt de installatie voor je geregeld. Zo kan je deze zomer nog profiteren van de zonnepanelen op jouw dak.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden?

Er zijn verschillende manieren om je zonnepanelen te financieren. Met spaargeld, als onderdeel van een Groendepot of met een Duurzaamheidslening. Bovendien is er vaak vanuit de gemeente een subsidie beschikbaar. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Bekijk de financieringsmogelijkheden

Hoe verzeker je je zonnepanelen?

Ga je zonnepanelen aanschaffen? Met de Interpolis Woonhuisverzekering ben je bij verduurzamen of verbouwen automatisch voor de juiste waarde verzekerd. Ook tijdens en na een verbouwing. Je hoeft dus bij de aanschaf van zonnepanelen je verzekering niet aan te passen. En wist je dat klanten de schadeafwikkeling van Interpolis beoordelen met een 8,4?

Lees meer over de Interpolis Woonhuisverzekering

betrouwbare en ervaren partners

Nog meer verbouwplannen?

Benieuwd naar andere mogelijkheden om je huis te verduurzamen? Onze uitgebreide huisscan geeft direct inzicht in de beste oplossingen voor jouw huis passend bij jouw budget en woonwens.

Doe de HuisScan