jouw kennispartner

GreenHome als kennispartner

  Er zijn verschillende maatregelen om een huis energiezuiniger te maken. Maar waar begin je? GreenHome heeft de afgelopen jaren veel kennis op gedaan over de verduurzaming van de huizen in Nederland. Je kan dan ook stellen dat GreenHome een serieuze kennispartner is in jouw zoektocht naar de slimste investering voor de verduurzaming van jouw huis.

  Ga naar Greenhome
  Mannen schudden de hand

  Duurzaam verbouwen

  Van de verschillende maatregelen om je huis duurzamer te maken is de investering in zonnepanelen de bekendste. Een goed geïsoleerde ‘schil’– vloer, dak en muren – is misschien nog wel belangrijker. Maar hoe zit het met infraroodpanelen, wat doet een zonneboiler en is elk huis geschikt voor een warmtepomp? En wat zijn de kosten van al deze maatregelen – en is er misschien nog sprake van subsidie? Wie zich verdiept in energiebesparende maatregelen ziet al snel door de bomen het bos niet meer. GreenHome, dat als missie heeft om energieneutraal wonen de standaard te maken, geeft het overzicht weer terug.

  Gratis e-books

  Letterlijk: op de website van GreenHome vind je de meest voorkomende energiebesparende maatregelen op een rijtje. En met de gratis te downloaden e-books geven ze uitgebreide informatie over de verschillende maatregelen.

  Betrouwbare vakspecialisten

  En dan: wie gaat de energiebesparende maatregelen uitvoeren? Ook bij het vinden van een betrouwbare partij voor de klus helpt GreenHome. Ze koppelen huiseigenaren aan betrouwbare vakspecialisten uit hun regio. Bedrijven met goede recensies, die beschikken over de juiste certificaten. Een offerte aanvragen via GreenHome.nl is zo gebeurd, zonder extra kosten. En wie zijn klus door een van deze bedrijven laat uitvoeren, is verzekerd van een goede afronding van de klus. Van advies tot uitvoering is GreenHome betrokken. Met als resultaat een energiezuinig en comfortabel huis dat meer waard is.

  Start de HuisScan

  Wil je meer weten over duurzaam wonen?

  Onze adviseurs bespreken graag jouw persoonlijke mogelijkheden met je.

  Maak een afspraak