Wil je ook besparen op je energierekening?

Ontdek dan jouw energiebesparende mogelijkheden met de HuisScan van homeQgo.

Duurzaam wonen

Een betere woontoekomst betekent verduurzamen. Als coöperatieve bank willen we een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Ieder huis kan energiezuinig zijn, of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis. Rabobank heeft meer dan 1.000 hypotheekadviseurs die zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam Wonen’. Ze helpen je graag bij je duurzame woonwens. Ontdek hier wat je kunt doen en zet de eerste stap.

Onderzoek Rabobank: Energielabel zegt niet alles over energieverbruik

Verduurzaming van woningen staat door de energiecrisis volop in de aandacht. In theorie verbruikt een huishouden in een woning met label A veel minder energie dan in een woning met label G, maar hoe pakt dit in de praktijk uit? En welke andere factoren bepalen het energieverbruik? In dit onderzoek lees je hier meer over.

Lees meer over het energielabel en het energieverbruik

Hulp bij verduurzamen van je huis

Deskundige hulp

Deskundige hulp

Meer dan 1.000 van onze hypotheekadviseurs zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam Wonen’. Ze helpen je graag bij je duurzame woonwens.

Illustratie geld

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de duurzaamheidsnormen of verduurzaam je je bestaande woning? Dan kun je korting ontvangen op je hypotheekrente bij de Rabobank.

Inzicht met huisscans

Inzicht met huisscans

Om inzicht en hulp te bieden werken we samen met homeQgo. Met de huisscans van homeQgo zie je binnen enkele klikken welke energiebesparende maatregelen jij kunt nemen.

Starten met het verduurzamen van jouw woning

Rabobank werkt samen met homeQgo om te helpen bij het verduurzamen van jouw woning. Met de uitgebreide HuisScan, de zonnepanelen scan en de isolatiescan van homeQgo ontvang jij een duurzaamheidsadvies. Hierin lees je hoe je jouw woning energiezuiniger kan maken. Ontdek eenvoudig wat het duurzaamheidsadvies is voor jouw woning.

Meteen een indicatie in de kosten en terugverdientijd
Direct een duurzaamheidsadvies voor jouw woning
Binnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateurs
Installatie door ervaren en betrouwbare monteurs
Meer over de zonnepanelen scan en de isolatiescan

Hoe zit het met de verzekering?

Ga je je woning verduurzamen? Met de Interpolis Woonhuisverzekering ben je automatisch voor de juiste waarde verzekerd, tijdens én na een verbouwing. Je hoeft je verzekering hierdoor niet steeds aan te passen. En wist je dat klanten de schadeafwikkeling van Interpolis beoordelen met een 8,4?

Veelgestelde vragen over Duurzaam Wonen:

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Onze adviseurs die zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam wonen’ helpen je tijdens een persoonlijk gesprek graag op weg.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer