Let op! Geld lenen kost geld

Financiering voor het verduurzamen of verbouwen van jouw woning

Heb je geld nodig voor de verbouwing van je woning voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of een uitbouw? Of wil jij met het oog op de toekomst jouw woning verduurzamen en wil je je huis goed laten isoleren? Maak jouw woonwensen waar met een passende financiering. Wij hebben de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Plaatsing zonnenpanelen

Wil jij je woning verduurzamen?

Wij helpen jou graag op weg naar een energiezuiniger huis. Onze HuisScan geeft jouw inzicht in de mogelijkheden. Een energiezuiniger huis kan vele voordelen hebben:

    Besparen op je energierekening Verhogen van je wooncomfort Waardestijging van het huis Bijdrage aan een beter milieu
Meer over duurzaam wonen

Je woning verduurzamen met subsidies

Ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van je woning? Het realiseren hiervan kan prijzig zijn. Gelukkig zijn er subsidies die het verduurzamen betaalbaarder maken. We hebben ze handig voor je op een rijtje gezet.

Hulp bij verduurzamen van je huis

Deskundige hulp

Deskundige hulp

Meer dan 1.000 van onze hypotheekadviseurs zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam Wonen’. Ze helpen je graag bij het financieren van je duurzame woonwens.

Illustratie geld

Korting op je hypotheekrente

Koop je een woning die voldoet aan minimaal energielabel A? Of verduurzaam je een bestaande woning naar minimaal energielabel A? Dan kun je korting ontvangen op je hypotheekrente.

Inzicht met huisscans

Inzicht met huisscans

Om inzicht en hulp te bieden werken we samen met homeQgo. Met de huisscans van homeQgo zie je binnen enkele klikken welke energiebesparende maatregelen jij kunt nemen.

Duurzaamheidskorting op je hypotheekrente

Woon jij in een nieuwbouwhuis of heeft jouw woning een geldig geregistreerd energielabel van minimaal label A of hoger? Dan kun je in aanmerking komen voor 0,15% korting op je hypotheekrente.

Woning aanpassen om toekomstbestendig te wonen

Denk je weleens na over jouw toekomstige woonwensen? Met het ouder worden kunnen jouw woonwensen voor nu of voor later veranderen. Goed om vast na te denken wat voor jou straks belangrijk is aan een woning. Ontdek samen met ons wat jouw woonwensen zijn, wat er financieel mogelijk is en hoe jij je woning kunt verduurzamen om op de toekomst voorbereid te zijn.

Benut jouw woonkansen

Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat jouw mogelijkheden zijn voor meer wooncomfort. Of bereken via onze handige tool wat een verbouwing betekent voor jouw maandlasten.