Je huidige huis verbouwen of verduurzamen

Je hebt geld nodig voor de verbouwing van je woning voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer. Of wil jij met het oog op de toekomst jouw woning verduurzamen en wil je je huis goed laten isoleren. De Rabobank biedt verschillende oplossingen om jouw woonwensen te financieren.

Je hypotheek oversluiten

Door de lage rentestand kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Zo kun je misschien jouw maandlasten verlagen. Oversluiten brengt wel kosten met zich mee en je moet mogelijk een vergoeding betalen.

Een bouwdepot

Een bouwdepot is een speciale rekening waaruit je de kosten van de bouw of verbouwing kunt betalen. We bepalen samen hoeveel geld er naar jouw bouwdepot gaat.

Oriënteren om je hypotheek op te hogen.

Je hypotheek verhogen

Je huidige hypotheek verhogen kan een goede oplossing zijn. We noemen dit ook wel ophogen. De voordelen van je hypotheek verhogen:

Extra geld voor een verbouwingExtra geld voor de verbetering van je huisHypotheekrenteaftrek mogelijk
Meer over je hypotheek verhogen

Een verbouwingslening afsluiten

Wil je verbouwen, maar wegen de kosten voor het aanpassen van je hypotheek niet op tegen het bedrag dat je leent? Een verbouwingslening kan dan een interessante oplossing zijn.

Duurzaam verbouwen

Met een duurzame investering in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Bovendien lever je een bijdrage aan een beter milieu. Tot slot levert het vaak ook nog een waardestijging van het huis op. Een toekomstbestendige keuze dus.

Wij helpen je stap voor stap naar een duurzame woning. Vaak begint dit met inzicht krijgen in de huidige situatie. Waar zitten de besparingskansen en wat levert dit op? Daarna bepaal je welke maatregelen je wilt nemen. Bekijk wat er allemaal mogelijk is op onze Duurzaam Wonen pagina. Wij helpen jou graag op weg naar een energiezuiniger huis.

Woning aanpassen om langer zelfstandig te wonen

Denk je weleens na over jouw toekomstige woonwensen? En is jouw woning geschikt om zelfstandig te blijven wonen? Je leest meer over het op tijd aanpassen van je woning op onze langer zelfstandig wonen pagina en op IkWoonLeefZorg.nl.

Benut jouw woonkansen

Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat jouw mogelijkheden zijn voor meer wooncomfort. Of bereken via onze handige tool wat een verbouwing betekent voor jouw maandlasten.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer