Je huidige huis verbouwen

Je huidige huis verbouwen

Je hebt geld nodig voor de verbouwing van je woning. Misschien een nieuwe badkamer of een aanpassing aan het huis om langer in je eigen huis te kunnen blijven wonen. De Rabobank biedt verschillende oplossingen om je verbouwing te financieren.

Je hypotheek verhogen

Je huidige hypotheek verhogen kan een goede oplossing zijn. We noemen dit ook wel ophogen. De voordelen van je hypotheek verhogen:

  • Extra geld voor verbouwing of verbetering van je huis
  • Hypotheekrenteaftrek mogelijk
  • Maandlasten worden hoger

Meer over je hypotheek verhogen

Je hypotheek oversluiten

Door de lage rentestand kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Zo kun je misschien jouw maandlasten verlagen. Oversluiten brengt wel kosten met zich mee en je moet mogelijk een vergoeding betalen.

Meer over je hypotheek oversluiten

Een bouwdepot

Een bouwdepot is een speciale rekening waaruit je de kosten van de bouw of verbouwing kunt betalen. We bepalen samen hoeveel geld er naar jouw bouwdepot gaat.

Meer lezen over een bouwdepot

Duurzaam verbouwen

Duurzaam verbouwen

Met een duurzame investering in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Bovendien lever je een bijdrage aan een beter milieu. Tot slot levert het vaak ook nog een waardestijging van het huis op. Een toekomstbestendige keuze dus.

Wij helpen je stap voor stap naar een duurzame woning. Vaak begint dit met inzicht krijgen in de huidige situatie. Waar zitten de besparingskansen en wat levert dit op? Daarna bepaal je welke maatregelen je wilt nemen. Wij adviseren je graag over de mogelijke maatregelen, subsidies en financiering van de verbouwing.

Lees meer over duurzaam verbouwen Ontdek waar jij kunt beginnen met de HuisScan op GreenHome.nl

Hoe wil je verder?

In het Rabobank Hypotheekdossier kun je je uitgebreid oriënteren op wat een verbouwing betekent voor jouw maandlasten.

Bereken je hypotheek
Maak een afspraak