Zakelijke verzekeringen voor ondernemers

Bedrijfsverzekeringen

Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorg je ervoor dat je onbezorgd kan blijven ondernemen. Wil je zelf online een zakelijke verzekering afsluiten of heb je behoefte aan advies op maat? Bij Rabobank ben je aan het juiste adres.

Ook mogelijk: advies over je pensioenregeling

Animatie futuristisch bureau - zakelijke verzekeringen

Daarom verzekeren via de Rabobank

Je financiën en verzekeringen overzichtelijk bij elkaarWe helpen je financieel gezond groeienRelevante risico’s afgedekt dankzij ons grote verzekeringsaanbod

Wat is een bedrijfsverzekering?

Een bedrijfsverzekering is een zakelijke verzekering die je als onderneming kunt afsluiten om je bedrijfsrisico’s te dekken. Zo is je bedrijf beter beschermd in geval van schade en dek je het risico op financiële klappen. Rabobank biedt voor ieder bedrijf passende verzekeringsoplossingen.

Bekijk hier alle online af te sluiten verzekeringen.

Verzekeringsdocument

Welke bedrijfsverzekeringen heb ik nodig?

Ieder bedrijf is anders. Daarom heeft ieder bedrijf andere verzekeringsbehoeften. Welke verzekeringen voor jouw zaak van belang zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Doorgaans zijn de meest belangrijke bedrijfsverzekeringen:

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstand
  • Inventaris
  • Voorraad

Wat kost een bedrijfsverzekering?

De premie van je bedrijfsverzekeringen is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het aantal medewerkers dat je bedrijf in dienst heeft, de branche waarin je bedrijf actief is en je bruto jaaromzet.

Ga jij starten als zzp’er?

Ga jij starten als zzp’er?

Zelfstandig ondernemen. Dat klinkt alsof je er alleen voor staat. Maar niets is minder waar. Want Rabobank denkt op allerlei manieren met je mee. Daarom is er nu de nieuwe Rabo ZZP Rekening. Zonder vaste kosten. Ga jij starten als zzp’er? Open je Rabo ZZP Rekening en profiteer direct van je Startersvoordeel: je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis de eerste 6 maanden gratis. Dat scheelt weer!

Jouw Startersvoordeel Halfjaar gratis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering