Speciaal voor binnenhuisarchitecten

Hoe staat uw branche er voor?

Bent u zich bewust van de risico's die u loopt als binnenhuisarchitect? Wij laten u zien wat de meest afgesloten verzekeringen binnen uw branche zijn. Direct weten wat u premie gaat zijn? Bereken dan hieronder uw persoonlijke situatie.

Welke risico’s loopt u als binnenhuisarchitect?

Als binnenhuisarchitect bent u het liefst bezig met het ontwerpen voor uw klanten. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan ook slim om op de hoogte te zijn van de risico’s die u als ondernemer loopt. In samenwerking met Interpolis hebben wij belangrijke bedrijfsrisico’s en veelvoorkomende schades bij binnenhuisarchitecten in kaart gebracht.

Risico 1: inbraak en bedrijfsstilstand

Als architect gebruikt u dure apparatuur. U moet er dan ook niet aan denken dat inbrekers uw apparaten meenemen. Het zal tijd in beslag nemen voor u nieuwe apparatuur in huis heeft, waardoor u in de tussentijd misschien niet kunt werken. Hierdoor heeft u vertraging en loopt u misschien wel inkomsten mis. Gelukkig kunt u zich tegen deze risico’s verzekeren.
Het hoogst uitgekeerde schadebedrag is € 13.249.

Meer lezen over de inventarisverzekering

Meer lezen over de bedrijfsstagnatieverzekering

Risico 2: diefstal van uw laptop of smartphone

Als u op bezoek gaat bij klanten, gebruikt u vast een laptop of smartphone. Het kan gebeuren dat deze uit uw auto worden gestolen. Wilt u dit risico verzekeren? De inventarisverzekering heeft een aanvullende dekking voor draagbare elektronische hulpmiddelen.
En alsof het verlies van een laptop nog niet erg genoeg is, alle opgeslagen bestanden bent u ook kwijt. U kunt dus niet verder met het exclusieve ontwerp dat u voor een klant gemaakt had. Hierdoor loopt u misschien omzet mis. De bedrijfsstagnatieverzekering dekt dit risico.
Het hoogst uitgekeerde schadebedrag is € 16.706.

Meer lezen over de inventarisverzekering met aanvulling voor draagbare elektronische hulpmiddelen

Meer lezen over de bedrijfsstagnatieverzekering

Risico 3: juridisch geschil

Een fijn gevoel als u een mooie opdracht met succes hebt afgerond. Maar beeld u eens in dat de opdrachtgever de factuur niet wil betalen. Hierdoor kan er een juridisch geschil ontstaan. Dat kan hoge kosten met zich meebrengen. De rechtsbijstandverzekering dekt deze kosten.
Het hoogst uitgekeerde schadebedrag is € 4.540.

Meer lezen over de rechtsbijstandverzekering

Risico 4: aansprakelijkstelling voor een beroepsfout

Een klant huurt u in voor de inrichting van een nieuw bedrijfspand. Door omstandigheden bestelt u het meubilair te laat. De verhuizing naar het nieuwe pand loopt hierdoor vertraging op. Uw klant heeft hierdoor extra kosten omdat hij tijdelijk een ander pand moet huren. Het bedrijf stelt u aansprakelijk. Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u uzelf tegen dit risico verzekeren.
Het hoogst uitgekeerde schadebedrag is € 14.083.

Meer lezen over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wat verzekeren andere binnenhuisarchitecten?

Als ondernemer wilt u zich verzekeren tegen risico’s die u zelf niet kunt dragen. Om u te helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, staat hieronder een overzicht van verzekeringen waarvoor binnenhuisarchitecten zich verzekeren via Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Top drie meest voorkomende schades bij binnenhuisarchitecten

Contact

Rabobank