Rabo Beheerd Beleggen Actief

Met Rabo Beheerd Beleggen Actief spelen onze experts in op marktomstandigheden en onze actuele visie. Je zakelijk en/of privé vermogen wordt duurzaam belegd en er wordt ingespeeld op trends en kansen in de markt.

    Onze experts spelen in op kansen en trends in de marktStarten kan vanaf € 20.000Geld inleggen of stoppen wanneer jij het wilt

Beleggen voor jongeren

Beleggen met Rabo Beheerd Beleggen Actief

We snappen dat je het als ondernemer al druk genoeg hebt en je niet altijd bezig kunt zijn met je beleggingen. Met Rabo Beheerd Beleggen Actief belegt ons ervaren team van specialisten daarom voor jou. Ze spelen in op trends en kansen in de markt. Dit wordt altijd gedaan op basis van de meest actuele visie van Rabobank op de financiële markten. Jij bepaalt je inleg, beleggingsdoel en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Wij doen de rest. Zo kun jij je bezighouden met je bedrijf.

De belangrijkste kenmerken van Rabo Beheerd Beleggen Actief

Illustratie duurzaam vergrootglas

Kansen in de markt

Wij spelen in op kansen in de markt en waar nodig sturen we bij zonder dat jij er omkijken naar hebt. Bij het maken van keuzes kijken we naar wetenschappelijk onderzoek en analyses. Hiermee zorgen we voor een solide rendement waarbij we ook de maatschappelijke impact van de beleggingen bekijken. Je zakelijk en/of privé vermogen wordt duurzaam belegd.

Illustratie wereldbol

Wereldwijde spreiding

De portefeuille bestaat naast wereldwijd gespreide indexfondsen, die voor lage kosten zorgen, ook uit actieve fondsen die gericht zijn op het verslaan van de index. Samen zorgen ze voor een goede spreiding van je portefeuille. Een goede spreiding verlaagt het risico.

Illustratie dartboard

Gericht op jouw doel

Tijdens je aanvraag geef je aan welk bedrag je wilt opbouwen en hoe lang je wilt beleggen. Wij helpen je bij het kiezen van een beleggingsprofiel dat hierbij past, zodat je op een verantwoorde manier je beleggingsdoel kunt bereiken. Jaarlijks vragen we je om je doel, looptijd en beleggingsprofiel te controleren.

Starten met Rabo Beheerd Beleggen Actief in 6 stappen

1. Zorg voor een geldige Legal Entity Identifier (LEI)

Wanneer je zakelijk gaat beleggen, is het volgens de wet verplicht om een LEI (Legal Entity Identifier) te hebben.

Illustratie mobiel met handen

2. Open Rabo Beheerd Beleggen Actief

Als zakelijke klant helpen we je graag persoonlijk verder met het aanvragen van Rabo Beheerd Beleggen Actief.

Illustratie van een dartbord

3. Bepaal je doel

Wil je zakelijk beleggen voor een toekomstige investering, je pensioen of om meer uit je vermogen te halen?

4. Maak geld over naar je beleggersrekening

Bepaal zelf hoeveel en wanneer. Dit kan eenmalig zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om periodiek geld bij te storten.

5. Leun rustig achterover

Laat onze experts het werk doen. Zo kun jij je bezighouden met je bedrijf.

6. Houd grip op je beleggingen

Via Rabo Business Banking en de Rabo App kun je overal en altijd zien hoe het met je beleggingen gaat.

Illustratie raket

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen Actief?

Kosten van Rabo Beheerd Beleggen Actief

Bereken via onderstaande tool eenvoudig de jaarlijkse kosten, op basis van het bedrag dat je verwacht te gaan beleggen. Ben je naast de kosten ook benieuwd wat beleggen je mogelijk kan opleveren? Bereken het hier.

Hoeveel wil je inleggen?
Bedrag
Bereken
Kosten Rabo Beheerd Beleggen Actief
Per kwartaal
Basisdienstverlening
Portefeuillebeheer
Kosten in beleggingsproducten
-

Totale kosten per jaar
-

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Veelgestelde vragen

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen Actief?

Als zakelijke klant helpen we je graag persoonlijk verder met het aanvragen van Rabo Beheerd Beleggen Actief. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

phone

Hulp nodig?