vrouw hangt briefjes op

Plan voor de Toekomst

Ben jij klaar voor de toekomst? Misschien heb je hier nog geen antwoord op omdat het te ver weg klinkt. Toch is de toekomst dichterbij dan je denkt. Het is belangrijk om hier over na te denken, ook als je al een mooi vermogen hebt opgebouwd. Een Plan voor de Toekomst kan dan handig zijn. Wij helpen je graag.

Sebastiaan Laanen

Sebastiaan Laanen

Directeur Financiële Planning Private Banking

“Wij vinden het belangrijk dat jij klaar bent voor de toekomst. Samen voeren we een gesprek over jouw wensen en doelen. Met een persoonlijk plan zorgen we dat alles goed geregeld is.”

Wat zijn jouw wensen, doelen en dromen?

Iedereen heeft wensen, doelen en dromen voor de toekomst. Misschien wil je eerder stoppen met werken, een vakantiehuis in het buitenland kopen of de studie van je kinderen betalen. Maar hoeveel geld heb je hiervoor nodig en misschien nog wel belangrijker: is dit haalbaar? Wij helpen je graag om een Plan voor de Toekomst op te stellen.

Illustratie stoelen

Een gesprek over jouw toekomst

Wij vinden het belangrijk dat jij klaar bent voor de toekomst. De toekomst is morgen, maar ook over 20 jaar. Naar welk doel wil je werken en hoe ga je dat doen? Hier gaan we graag met je over in gesprek. Zo vragen we naar jouw dromen en wensen, maar stippen we ook minder leuke onderwerpen aan zoals overlijden. Door dit gesprek krijg je beter inzicht en kun je de volgende vraag beantwoorden: ben jij al klaar voor de toekomst?

Of neem zelf contact op met je Private Banking adviseur.

Wat is jouw Plan voor de Toekomst?

Er zijn meerdere manieren om een goed Plan voor de Toekomst te maken. Dit is afhankelijk van jouw financiële situatie, kennis en eventuele vraagstukken. Zodra de financiële zaken wat ingewikkelder worden, hebben veel klanten hulp nodig van een expert. Denk hierbij aan een combinatie van zakelijk en privé, het regelen van een nalatenschap of bij een groot vermogen. Wat jouw situatie of vermogensvraag ook is, we helpen je graag met het maken van een Plan voor de Toekomst. Hiervoor hebben we twee oplossingen: het Vermogensplan en Rabo Financieel Plan.

Mike Uijen

Mike Uijen

Private Banking klant en directeur van Dombosch Bouwbedrijf

“Samen bouwen aan een duurzame toekomst, dat is onze visie. Het doel is zoveel mogelijk duurzaam bouwen. Dit is ook de rode draad in mijn Plan voor de Toekomst.”

Start vandaag voor de toekomst van morgen

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het maken van een Plan voor de Toekomst? Onze Private Bankers helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek.