Sparen voor uw kind

Sparen voor uw kind

Aan de slag met sparen voor uw kind

Een kind betekent verandering. Ook financieel. Natuurlijk wilt u voor uw kind het beste. Een spaarpot is dan fijn om uw kind een goede start te geven. De meeste ouders kiezen de Rabo RegenboogRekening als spaarproduct voor hun kind. Wil je verder kijken naar de andere mogelijkheden? Probeer dan onze Rabo KidsSpaarWijzer.

Spaarwijzer

De Rabo KidsSpaarWijzer

De Rabo KidsSpaarWijzer is een handige tool waarmee u zich oriënteert op de toekomstige kosten van uw kind. Zo vindt u een overzicht van de kosten voor de komende jaren en hoeveel een studie kost. Ook vertellen ouders over hun ervaringen en kosten binnen het gezin.

Speel met cijfers en scenario’s

In de tool kunt u zelf aan de slag met cijfers en scenario’s zodat u een helder beeld krijgt wat de kosten van uw kind voor de lange termijn zullen zijn.

Ga naar de Rabo KidsSpaarWijzer

Dit zijn de spaarmogelijkheden

Wij hebben voor u een aantal van onze spaarrekeningen op een rij gezet. Gezien de lange spaartermijn kan een combinatie met beleggen een uitstekende keuze zijn.

Benieuwd wat het beste bij uw wensen past?

In de keuzehulp beantwoordt u vragen die u belangrijk vindt bij het sparen voor uw kind. Handig omdat u dan ziet welke spaarrekening het beste bij u past. De keuzehulp is een hulpmiddel en geeft u geen advies.

Lees meer over sparen op welke naam Lees meer over schenken aan uw kind