Rabobank Participaties

Een betrokken investeringsteam, gespecialiseerd in het verstrekken van risicokapitaal aan middelgrote ondernemingen met overtuigende ambities.

Wat is Rabo Participaties?

Rabobank Participaties (RaPar) is een ervaren en betrokken investeringsteam dat risicokapitaal verstrekt aan Nederlandse ondernemingen met overtuigende groeiambities. RaPar is een onderdeel van Rabo Private Equity en investeert actief in middelgrote Nederlandse ondernemingen.

ondernemen met behoud van waarde creatie
ondersteuning bij groei met kennis en netwerken
voor investeringen tussen de € 2 miljoen en € 15 miljoen

Waardecreatie behouden

RaPar verstrekt kapitaal in de vorm van een minderheidsaandeel (cumulatief preferente aandelen). Door gebruik te maken van preferente aandelen blijft het grootste deel van de waardecreatie bij de ondernemer.

Wanneer kan ik RaPar inschakelen?

RaPar kan je helpen aan risicodragend kapitaal voor bijvoorbeeld groei, een management buy-out of de uitkoop van een bestaande (minderheids)aandeelhouder. Voorwaarde is dat je bedrijfsresultaat groter is dan € 1,5 miljoen. Een mogelijke samenwerking met RaPar start met een solide businessplan.

De filosofie van RaPar is dat de ondernemer blijft ondernemen. Waar mogelijk en gewenst, staat het team voor je klaar met zijn kennis en netwerk.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer