Twee installateurs plaatsen zonnepanelen

Collectieve Inschrijving Zonnepanelen

Wil jij verduurzamen en ben je lid van Rabobank? Samen met meer dan 27.000 Rabobank-leden hebben we ervoor gezorgd dat je in aanmerking kunt komen voor 23% korting op de aanschaf en installatie van zonnepanelen als je aan de actievoorwaarden voldoet.

Ontvang nu 23% ledenkorting* op zonnepanelen

Doe nu de zonnepanelen scan van homeQgo en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Let op: als je de zonnepanelen scan wilt starten, word je eerst gevraagd om in te loggen. Nog geen lid? Word dan eerst gemakkelijk lid in 1 minuut.

* De korting geldt ten opzichte van een adviesprijs, die is gebaseerd op de gemiddelde marktprijs van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

De voordelen voor jou

Korting op aanschaf en installatie

23% korting op de aanschaf en installatie

Samen met meer dan 27.000 leden hebben we voor een aantrekkelijke korting gezorgd. Verduurzamen doen we collectief!

Lange garantietermijn van 10 jaar

Lange garantietermijn van 10 jaar

Onze partner SolarNRG plaatst de zonnepanelen, daarbij krijg je 10 jaar garantie op de installatie.

Lange garantietermijn van 10 jaar

Vrijblijvend een persoonlijk advies met offerte

Start de zonnepanelen scan van homeQgo en ontvang vrijblijvend een offerte.

Twee installateurs plaatsen zonnepanelen

Hoe werkt de collectieve inschrijving?

Samen met onze leden willen wij nog meer impact maken op een duurzame leefomgeving. Daarom bieden we als coöperatieve Rabobank onze leden de mogelijkheid om mee te doen aan de Collectieve Inschrijving Zonnepanelen. Ruim 27.000 leden hebben zich ingeschreven tijdens de voorinschrijving. Hierdoor hebben wij een scherpe korting van 23% kunnen onderhandelen bij onze partners. Om deze actie mogelijk te maken werkt Rabobank samen met homeQgo en SolarNRG. HomeQgo is een dochterbedrijf van The Sustainables. The Sustainables is een dochterbedrijf van Rabobank. Rabobank en homeQgo hebben SolarNRG geselecteerd als partner voor de levering en installatie van de zonnepanelen.

Stappen

Inschrijven - 1 december 2021 t/m 10 januari 2022

Alle Rabobank-leden konden zich vrijblijvend inschrijven tijdens de voorinschrijving van de Collectieve Inschrijving Zonnepanelen.

Ledenkorting bepaald - 17 januari 2022

De hoogte van de ledenkorting is bepaald door het aantal inschrijvingen. Ruim 27.000 leden hebben zich ingeschreven.

Offerte aanvragen - 17 januari t/m 31 maart 2022

Alle Rabobank-leden die aan actievoorwaarden voldoen kunnen in aanmerking komen voor de korting. Dus ook als je je niet hebt ingeschreven kun je meedoen! Doe de zonnepanelenscan via onze partner homeQgo en ontvang vrijblijvend een scherpe offerte met ledenkorting en de details over de installatie.

Definitieve offerte - vanaf 17 januari 2022

Als je besluit de zonnepanelen te laten installeren, doe je een aanbetaling van € 99. Dan inspecteert SolarNRG jouw dak en maakt een definitieve offerte voor jou.

Offerte accorderen - vanaf 17 januari 2022

Ga je akkoord met de definitieve offerte? Dan maken we een afspraak voor de installatie. Zie je er toch vanaf? Dan ontvang je jouw aanbetaling uiteraard gewoon terug.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Bespaar met zonnepanelen

Maak optimaal gebruik van de zon en kies voor zonnepanelen op je dak. Niet alleen kan dit geld besparen op je energierekening, je kan ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen.

Meteen indicatie van de besparing op je kostenBinnen enkele kliks een vrijblijvende offerte van homeQgoLange garantietermijn van 10 jaarInclusief btw-serviceNog geen lid? Regel het binnen 1 minuut.

Wie komen er voor de ledenkorting in aanmerking?

Je kunt in aanmerking komen voor de Rabobank ledenkorting van 23% als je een voorlopige offerte aanvraagt via de zonnepanelen scan van homeQgo in de periode van 17 januari 2022 tot en met 31 maart 2022, en als je binnen deze periode met het aanbod akkoord gaat door middel van een aanbetaling van € 99. De offerte heeft een beperkte geldigheidsduur. Na deze termijn is de prijs en korting niet meer geldig tenzij je een nieuwe offerte aanvraagt.

Je kunt alleen in aanmerking komen voor de Rabobank ledenkorting als je dak geschikt is voor zonnepanelen. Bij het aanvragen van de voorlopige offerte wordt er een eerste scan gedaan van je dak. Tijdens inspectie door SolarNRG wordt er definitief bepaald of het dak geschikt is voor zonnepanelen.

Ook Rabobank-leden die zich niet hebben ingeschreven tijdens de voorinschrijving t/m 10 januari kunnen vanaf 17 januari een offerte aanvragen met de ledenkorting. Dit aantal leden telt niet meer mee voor de vaststelling van de korting.

Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord hieronder:

Hoe is de Rabobank ledenkorting bepaald?

Het kortingspercentage is vastgesteld door SolarNRG op basis van het aantal inschrijvingen voor de actie. Rabobank leden kunnen in aanmerking komen voor 23% korting ten opzichte van de adviesprijs voor de geadviseerde installatie.

Of je in aanmerking komt is afhankelijk van jouw (woon-)situatie en wensen. Bijvoorbeeld of je dak geschikt is. De korting wordt alleen door SolarNRG verleend als je aan de actievoorwaarden voldoet.

De prijs die je betaalt voor de installatie is afhankelijk van jouw installatie, bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen en het type omvormer.

Doe vandaag nog de zonnepanelen scan om jouw persoonlijke advies en voorlopige offerte te ontvangen, zodat je in aanmerking komt voor de korting.

Wat is de adviesprijs?

In de offerte van de zonnepanelen scan vind je een adviesprijs.

De adviesprijs die voor jouw (woon)situatie geldt, is afhankelijk van jouw keuzes. Bijvoorbeeld het aantal panelen en het type omvormer. De adviesprijs is inclusief installatie en btw.

De adviesprijs is berekend door homeQgo en SolarNRG. De berekening is gebaseerd op de gemiddelde marktprijs van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal voor een set van 10 panelen en omvormer inclusief installatie.

Meer informatie over de gemiddelde marktprijs vind je op de website van Milieu Centraal.

Met welke partners werkt Rabobank?

Om de Rabobank Collectieve Inschrijving Zonnepanelen mogelijk te maken werkt Rabobank samen met homeQgo, een dochteronderneming van Rabobank. Rabobank en homeQgo hebben SolarNRG geselecteerd als installatiepartner voor de zonnepanelen.

HomeQgo zorgt voor het uitvoeren van de zonnepanelen scan en verzorgt jouw persoonlijke voorlopige offerte namens SolarNRG.

SolarNRG zorgt voor de inspectie van je dak (schouw), de definitieve offerte met de Rabobank ledenkorting en de installatie van de zonnepanelen.

Alle veelgestelde vragen

In aanmerking komen voor de korting?

Alleen als lid kun je gebruik maken van de ledenkorting op zonnepanelen.