Oriëntatie

Stap 1: Krijg inzicht in jouw besparingsmogelijkheden

Met duurzame investeringen in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Je levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu. Met de HuisScan van GreenHome ontdek je welke maatregelen geschikt zijn voor het verduurzamen van jouw huis.

Check wat jij kunt besparen op je energierekeningSnel inzicht in energiebesparende maatregelenBekijk wat het beste bij jouw situatie past
Start de HuisScan

Kies welke maatregelen je wilt nemen

Met de HuisScan ontdek je welke maatregelen geschikt zijn voor het verduurzamen van jouw huis. Vanuit het overzicht kun je kiezen welke duurzame aanpassingen je wilt doorvoeren. Begin altijd eerst met isoleermaatregelen. Zo voorkom je dat de warmte onnodig naar buiten lekt. Na het isoleren van je woning, is het belangrijk deze ook goed te ventileren. Tot slot kun je kijken of je door zelf energie op te wekken je huis energieneutraal kunt maken. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of een warmtepompinstallatie.

Je duurzame verbouwing financieren

Er zijn verschillende slimme mogelijkheden om de verduurzaming van je huis te financieren. Zo kun je bijvoorbeeld spaargeld gebruiken of een Rabo Groendepot openen. Ook kun je energiebesparende maatregelen vaak meefinancieren in je hypotheek. Ontdek wat het beste bij jouw situatie past.

Bekijk de financieringsopties
Duurzaam wonen

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Maak een afspraak