Stel oriënteert zich online in besparingsmogelijkheden

Stap 1: Krijg inzicht in jouw energiebesparingsmogelijkheden

Wil jij ook besparen op je energierekening? En vind je het fijn om meer wooncomfort te hebben? Ontdek dan jouw energiebesparende mogelijkheden met de HuisScan van homeQgo. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Check wat jij kunt besparen op je energierekeningSnel inzicht in energiebesparende maatregelenBekijk wat het beste bij jouw situatie past
Start de HuisScan

Kies welke maatregelen je wilt nemen

Met de HuisScan ontdek je welke maatregelen geschikt zijn voor het verduurzamen van jouw huis. Vanuit het overzicht kun je kiezen welke duurzame aanpassingen je wilt doorvoeren. Ook lees je wat iedere maatregel precies inhoudt en betekent voor je energielabel.

Je duurzame verbouwing financieren

Er zijn verschillende slimme mogelijkheden om de verduurzaming van je huis te financieren. Zo kun je bijvoorbeeld spaargeld gebruiken of een Rabo Groendepot openen. Ook kun je energiebesparende maatregelen vaak meefinancieren in je hypotheek. Ontdek wat het beste bij jouw situatie past.

Bekijk de financieringsopties
Illustratie van duurzaam huis

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Maak een afspraak