Let op! Geld lenen kost geld

Rabo Groendepot

Financiële ruimte, tijd en vrijheid in keuze energiebesparende maatregelen.

    Zelf energiebesparende maatregelen kiezenTijd om weloverwogen keuzes te maken (2 jaar)Rentevergoeding gelijk aan afgesproken hypotheekrente
Huis met zonnepaneel

Wat is het Rabo Groendepot?

Het Rabo Groendepot is een bouwdepot speciaal voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Je hebt 2 jaar een rekening tot je beschikking waar je jouw duurzame verbouwing mee kunt betalen. Zolang je het geld niet gebruikt, ontvang je hierover een rentevergoeding die gelijk is aan de afgesproken hypotheekrente.

Lees hoe een bouwdepot werkt

Voorwaarden van het Rabo Groendepot

Als je een bouwdepot opent, is het belangrijk je zo goed mogelijk te informeren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wat je kan betalen uit het Rabo Groendepot

Met het Rabo Groendepot mag je zelf kiezen welke van de onderstaande energiebesparende maatregelen je neemt en betaalt uit het bouwdepot. Een combinatie van maatregelen is ook mogelijk.

    Isolatie van gevel, dak, vloer of leiding Hoog rendement beglazing (ten minste HR++) Energiezuinige deuren, kozijnen en vergelijkbare constructieonderdelen (als je deze combineert met hoog rendement beglazing van ten minste HR ++) Douche-warmteterugwinningsysteem Energiezuinig ventilatiesyteem (als je dit combineert met andere energiebesparende voorzieningen) Warmtepomp Zonnepanelen

Ontdek wat een duurzaam huis jou oplevert

Met een duurzame investering in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Maar waar begin je? En hoe weet je wat voor jouw huis slim is om te doen? Met de homeQgo HuisScan krijg je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.

Is het Rabo Groendepot iets voor jou?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over het bouwdepot. Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek.

phone

Hulp nodig?