Met de inboedelverzekering ben je tijdens de verhuizing ook verzekerd

Inboedelverzekering afsluiten

Sluit de Interpolis Inboedelverzekering af en verzeker je spullen tegen schade, brand en diefstal. Van je meubels tot je smartphone. Kies de inboedelverzekering die bij jou past.

automatisch voor de juiste waarde verzekerdeenvoudig online afsluitendagelijks opzegbaar

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken direct je premie Inloggen en afsluiten

Interpolis gebruikt de door jou ingevulde gegevens om de premie te berekenen. Wil je weten hoe Interpolis met jouw persoonsgegevens omgaat? Je leest er meer over in het privacy statement op Interpolis.nl.

Snelle schadeafhandeling

In de meeste gevallen ontvang je binnen 48 uur je geld

8,4 gemiddeld

Interpolis-klanten beoordelen de schadeafhandeling gemiddeld met een 8,4

Eenvoudig melden

Meer dan 120 schade-experts staan klaar om jou te helpen

Vergelijk onze inboedelverzekeringen

Inboedel Uitgebreid

Schade door brand, diefstal, inbraak, storm of neerslag Diefstal van onder meer laptops en tablets standaard tot € 35.000 Diefstal van sieraden en horloges standaard tot € 15.000
Bereken je premie
beste uit de test

Inboedel All-Risk

Schade door brand, diefstal, inbraak, storm of neerslag Diefstal van onder meer laptops en tablets standaard tot € 35.000 Diefstal van sieraden en horloges standaard tot € 15.000 Ook als jij of je kind iets laat vallen of omstoot
Bereken je premie

Al een Interpolis Inboedelverzekering?

Wil je iets aan je inboedelverzekering wijzigen? Je regelt het makkelijk online.

Wijzig je inboedelverzekering
5 sterren voor de Inboedelverzekering door MoneyView

Als beste beoordeeld door de Consumentenbond

Inboedel All-Risk kwam in 2019 als beste uit de test van de Consumentenbond. De bond beoordeelt de voorwaarden met een 8,7. "De inboedelverzekering van Interpolis biedt garantie tegen onderverzekering en scoort over de hele linie prima", schrijft de Consumentenbond.

Inboedel Uitgebreid maakte geen onderdeel uit van de test.

Lees de uitgebreide toelichting op Consumentenbond.nl

Inboedelverzekering moneyview juni 2020

Hoogste score MoneyView

De Interpolis Inboedelverzekering All-Risk is in juni 2020 door MoneyView beoordeeld met 5 sterren op voorwaarden. Daarmee behaalt Inboedel All-Risk de hoogste waardering van MoneyView op voorwaarden.

Met de inboedelverzekering ben je tijdens de verhuizing ook verzekerd

Waarom een inboedelverzekering afsluiten?

Zonder dat je er misschien erg in hebt, staat er veel van waarde in je huis. Je meubels, de televisie, je laptop, sieraden en nog veel meer. Naast alle grote spullen tellen ook kleine dingen samen op tot een groot bedrag. Niemand hoopt erop, maar als er iets misgaat ben je opeens veel kwijt. Kostbaarheden en kostbare herinneringen. Belangrijk dus om goed verzekerd te zijn voor het geval dat. Met de Interpolis Inboedelverzekering is je inboedel verzekerd tegen schade en diefstal. Wel zo'n fijn idee. De inboedelverzekering afsluiten kan eenvoudig en snel online.

Lees waarom een inboedelverzekering belangrijk is Vragen? Misschien vind je je antwoord hier

Dit is gedekt met de inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt schade die ontstaat door brand, water, storm of diefstal. Ook in de tuin zijn de meeste spullen verzekerd. Zoals je tuinmeubels, maar ook je fiets in de garage. Stoot je zelf, of iemand anders in je huishouden, iets om of laat je iets vallen? Dan ben je met Inboedel All-Risk ook verzekerd. Bij Inboedel Uitgebreid valt schade die je zelf veroorzaakt niet onder de dekking.

Lees alles over de dekking van de inboedelverzekering

Bekijk wat er is verzekerd met de inboedelverzekering
schade door brand, storm, waterschade bij diefstal van o.a. tablets en laptops standaard tot € 35.000,-schade tijdens een verhuizingdiefstal van sieraden en horloges standaard tot € 15.000,-

Alleen met Inboedel All-Risk:

allrisk dekking van schade die je per ongeluk aanricht

Kostbaarheden
Je waardevolle bezittingen zijn verzekerd met de inboedelverzekering van Interpolis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan antiek, kostbare apparatuur of kunst. Deze zijn standaard verzekerd tot € 35.000,- en je kunt er zelf voor kiezen om het verzekerde bedrag te verhogen. Hiervoor hoef je geen aparte kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Kostbaarheden

Huurdersbelang
Via de Interpolis Inboedelverzekering ben je ook verzekerd voor schade aan veranderingen, verbeteringen of uitbreidingen van je huurhuis of koopappartement.

Huurdersbelang

Glasverzekering
Glas is verzekerd op de inboedelverzekering wanneer je een huurwoning hebt of een appartement bezit. Bijvoorbeeld schade aan (kunststof) ruiten, glazen dakramen en glazen deuren zijn gedekt.

Glas verzekeren

Wil je weten wat je wel en niet verzekert met de Interpolis Inboedelverzekering? Bekijk dan een uitgebreider overzicht van de dekkingen van de inboedelverzekering. Ga voor een compleet overzicht naar de onderwerpen ‘Verzekerd’ en ‘Niet verzekerd’ in de Voorwaarden Inboedelverzekering.

Bekijk wat er niet is verzekerd met de inboedelverzekering

Met de Interpolis Inboedelverzekering ben je onder andere niet verzekerd voor:

Schade door veroudering en slijtage.Schade aan auto's, motoren, caravans, computerbestanden en niet-originele computerprogramma's.Schade door achterstallig onderhoud van je huis, fraude, misbruik en onvoorzichtigheid.Schade door eigen schuld buiten de woning.

Alle waardevolle spullen die je meeneemt, verzeker je met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering.

Bekijk in welke gevallen je wel of geen eigen risico betaalt

In veel gevallen betaal je bij de Interpolis Inboedelverzekering geen eigen risico. Bekijk de schades waarbij je € 0 eigen risico hebt:

bij brand, elektriciteit en ontploffingbij storm en neerslagbij inbraak en diefstalbij vandalisme en relletjesbij water, stoom, gas en oliebij botsen, inslaan en vallen van buitenafbij stroomuitvalbij schervenbij zinken van je woonboot

In sommige gevallen betaal je een eigen risico van €100 per gebeurtenis. Dit betaal je bij een plotselinge gebeurtenis die niet in het rijtje hierboven staan. Denk hierbij aan:

schade aan losse spullen doordat je iets laat vallen of omstoot. Dit valt onder de allrisk dekkingzelf verbouwde delen van je huurwoning of koopappartement, of overgenomen zaken van de vorige bewoner

Ook zijn er een aantal uitzonderingen waarbij je € 200 eigen risico per gebeurtenis betaalt. Hierbij gaat het om:

stormschade aan zelf verbouwde delen van je huurwoning of overgenomen zaken van de vorige bewonerstormschade aan de tuin die bij je woning hoort als je een huurhuis bezit, een appartement bezit of wanneer de woning onderdeel is van de Vereniging van Eigenaren (VvE)

Voorwaarden Inboedelverzekering

Bekijk het Informatiedocument op Verzekeringskaarten.nl

Lees meer over onze dienstverlening

De Rabobank bemiddelt in particuliere schadeverzekeringen van Interpolis. Dit betekent dat je via de Rabobank een verzekering van Interpolis kunt afsluiten. Wij leggen graag uit welke Interpolis verzekeringen je kunt afsluiten en waarvoor je bent verzekerd. We adviseren je niet over het afsluiten, wijzigen of opzeggen van je verzekeringen. Via de Rabobank kun je je verzekering wijzigen of inzien. Wil je schade melden? Dan kun je terecht bij Interpolis. Je leest meer hierover in onderstaand document.

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen (PDF)

Studentenkorting op de inboedelverzekering

Als student moet je voorzichtig omgaan met elke euro. Je kamerhuur, studiekosten en natuurlijk een biertje in de kroeg: het studentenleven is al duur genoeg. Een inboedelverzekering afsluiten lijkt dan misschien niet heel aantrekkelijk. Maar ook in je kamer staat veel van waarde. Daarom krijg je als student korting op de inboedelverzekering. Zo kun je met een gerust hart een extra biertje drinken én zijn de spullen in je kamer goed verzekerd.

Bekijk het studentenaanbod

Bereken je premie en sluit eenvoudig jouw inboedelverzekering af

Bereken je premie