Baby op komst

Baby op komst

Krijg je een baby of is je kindje net geboren? Gefeliciteerd! Je gaat een spannende tijd tegemoet waarin veel verandert, ook op financieel gebied. Wij hebben de belangrijkste dingen voor je op een rij gezet.

Kinderwagen

Heb jij al een spaarpotje voor de babyuitzet?

Even heel praktisch gezien, het hebben van een kindje brengt kosten met zich mee. Denk hierbij aan de babyuitzet die gemiddeld tussen de € 650 en € 3.500 kost. Maar ook krijg je extra uitgaven wanneer je kindje er is, zoals luiers en kleertjes. Door alvast spaarpotjes aan te maken in je Rabo App kun je je voorbereiden op deze kosten.

Meer over spaarpotjes

Doe de KinderopvangCheck

Ga je gebruik maken van kinderopvang? De KinderopvangCheck geeft je in een paar stappen inzicht in hoeveel invloed de kostenpost kinderopvang heeft op je eigen portemonnee.

Praten over geld eerste kindje

Praten over geld

Shannah en Robin praten over het krijgen van hun eerste kindje en welke extra kosten ze kunnen verwachten. Ze maken samen de kosten inzichtelijk en bepalen hoeveel ze voor de kleine kunnen sparen. Laat je inspireren door hun aanpak.

Sparen voor de toekomst van je kind

Wanneer je kindje geboren is, kun je een spaarrekening openen op naam van je kindje om te sparen voor de toekomst. Help je kind financieel op weg met spaargeld om bijvoorbeeld bij te dragen aan een studie of een rijbewijs. De Rabo RegenboogRekening is het meest gekozen spaarproduct voor kinderen.

* Rentewijzigingen voorbehouden

Maak alvast de balans op

In de Rabo App vind je ‘Inzicht in je geld’, waar je overzichtelijk ziet waar je geld naartoe gaat. Deze tool kan je helpen inzicht te krijgen op welke categorieën je kunt besparen voor de nieuwe uitgaven die op je pad gaan komen voor je kindje.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer