Kopje koffie en iPhone met Peaks

Beleg makkelijk met Peaks

Grote dromen voor de toekomst? Met een gerust hart met pensioen? Of wil je je kind later op weg helpen? Met Peaks begin je heel makkelijk met geld opzij zetten en beleggen. Download de app, koppel je rekening en zet vanaf vandaag elke dag of maand automatisch geld opzij. Zo bouw je ongemerkt een potje op voor later.

Download de App

Apple App Store badge
Google Play Store badge

Beleg je wisselgeld

Peaks is de enige app in Nederland waarbij je kan beleggen met je wisselgeld. Pin je bijvoorbeeld een kopje koffie van € 2,40, dan zet je € 0,60 opzij. Door deze functie te gebruiken rondt Peaks bij iedere bankafschrijving het betaalde bedrag af naar de volgende euro. Je kan ook periodiek een vast bedrag overmaken of eenmalig inleggen. Je kunt al met € 1 beginnen met beleggen.

iPhone met Peaks

Peaks in het kort

Zet moeiteloos je geld opzij Kies zelf hoeveel risico je neemt Begin al met een inleg van € 1 Houd altijd toegang tot je geld Beleg in duurzame bedrijven

Lees meer op www.peaks.com
Vier iPhones met Peaks

Hoe het werkt

Met Peaks beleg je in duurzame indexfondsen. Dit betekent dat je geld naar bedrijven gaat die vooroplopen in duurzaamheid. Je belegt expliciet niet in onder andere de tabaksindustrie, wapenhandel, GMOs en kernenergie.

De indexfondsen bestaan uit honderden aandelen en obligaties. Deze zijn verspreid over de hele wereld, in verschillende sectoren en bedrijven. Op deze manier vermijd je de risico’s - die nu eenmaal bij beleggen horen - zo veel mogelijk.

Kosten

De app kost € 1 per maand, tot een belegd vermogen van € 2.500. Beleg je meer dan dat, dan betaal je jaarlijks 0,5% over je belegde geld, in plaats van € 1 per maand. De app is de eerste 3 maanden gratis. Naast de kosten voor de app gelden er kosten voor de indexfondsen en beurshandelaren. Deze bedragen gemiddeld tussen de 0,25% en 0,33% per jaar voor de indexfondsen en tussen 0,03% en 0,05% per inleg, opname of portfoliowisseling voor beurshandelaren. Deze kosten worden niet apart in rekening gebracht, maar worden verrekend met de koers van het fonds.

Lees meer op www.peaks.com
Man en vrouw in keueken

Beleggen bij Rabobank

Er zijn verschillende vormen van beleggen. Welke vorm het beste bij jou past is afhankelijk van je situatie, je doel en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Laat je experts het werk doen en leun je rustig achterover? Of kies je er juist voor om zelf aan de knoppen te zitten? Bij Rabobank hebben we voor iedere belegger een passend aanbod.

Alles over beleggen bij Rabobank

Wist je dat...

..aan beleggen risico’s verbonden zijn? De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.