Kopje koffie en iPhone met Peaks

Beleg makkelijk met Peaks

Grote dromen voor de toekomst? Met een gerust hart met pensioen? Of wil je je kind later op weg helpen? Met Peaks begin je heel makkelijk met geld opzij zetten en beleggen. Download de app, koppel je rekening en zet vanaf vandaag elke dag of maand automatisch geld opzij. Zo bouw je ongemerkt een potje op voor later.

Beleg je wisselgeld

Peaks is de enige app in Nederland waarbij je kan beleggen met je wisselgeld.
Pin je bijvoorbeeld een kopje koffie van €2,40, dan zet je €0,60 opzij. Door deze functie te gebruiken rondt Peaks bij iedere bankafschrijving het betaalde bedrag af naar de volgende euro. Je kan ook periodiek een vast bedrag overmaken of eenmalig inleggen. Je kunt al met €1 beginnen met beleggen.

iPhone met Peaks

Peaks in het kort

  • zet moeiteloos je geld opzij
  • kies zelf hoeveel risico je neemt
  • begin al met een inleg van € 1
  • houd altijd toegang tot je geld
  • beleg in duurzame bedrijven

Lees meer op www.peaks.nl

Hoe het werkt

Met Peaks beleg je in duurzame indexfondsen. Dit betekent dat je geld naar bedrijven gaat die vooroplopen in duurzaamheid. Je belegt expliciet niet in onder andere de tabaksindustrie, wapenhandel, GMOs en kernenergie.

De indexfondsen bestaan uit honderden aandelen en obligaties. Deze zijn verspreid over de hele wereld, in verschillende sectoren en bedrijven. Op deze manier vermijd je de risico’s - die nu eenmaal bij beleggen horen - zo veel mogelijk.

Je kan met Peaks kiezen uit vier verschillende portfolio’s, met meer of minder aandelen en obligaties. Bij elk portfolio hoort een ander risico en verwacht rendement.

Vier iPhones met Peaks

Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Kosten

De app kost € 1 per maand, tot een belegd vermogen van €2.500. Beleg je meer dan dat, dan betaal je jaarlijks 0,5% over je belegde geld, in plaats van €1 per maand. Voor iedereen van 18 tot en met 22 jaar is de app gratis. Ben je 23 jaar of ouder, dan krijg je de eerste 3 maanden gratis. Naast de kosten voor de app gelden er kosten voor de indexfondsen. Deze bedragen gemiddeld tussen de 0,25% en 0,33% per jaar en worden niet apart in rekening gebracht, maar verrekend met de koers van het fonds.

Lees meer op www.peaks.nl