Rabo Beheerd Beleggen Actief

Met Rabo Beheerd Beleggen Actief spelen onze experts in op marktomstandigheden en onze actuele visie. Je geld wordt duurzaam belegd en er wordt ingespeeld op trends en kansen in de markt.

    Onze experts spelen in op kansen en trends in de marktStarten kan vanaf € 20.000Geld inleggen of stoppen wanneer jij het wilt
Al meer dan 150.000 klanten beleggen met Rabo Beheerd Beleggen

Beleggen voor jongeren

Beleggen met Rabo Beheerd Beleggen Actief

Met Rabo Beheerd Beleggen Actief speelt ons ervaren team van specialisten voor jou in op trends en kansen in de markt. Dit wordt altijd gedaan op basis van de meest actuele visie van de Rabobank op de financiële markten. Jij bepaalt je inleg, beleggingsdoel en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Wij doen de rest.

De belangrijkste kenmerken van Rabo Beheerd Beleggen Actief

Illustratie duurzaam vergrootglas

Kansen in de markt

Wij spelen in op kansen in de markt en waar nodig sturen we bij zonder dat jij er omkijken naar hebt. Bij het maken van keuzes kijken we naar wetenschappelijk onderzoek en analyses. Hiermee zorgen we voor een solide rendement waarbij we ook de maatschappelijke impact van de beleggingen bekijken. Je geld wordt duurzaam belegd.

Illustratie wereldbol

Wereldwijde spreiding

De portefeuille bestaat naast wereldwijd gespreide indexfondsen, die voor lage kosten zorgen, ook uit actieve fondsen die gericht zijn op het verslaan van de index. Samen zorgen ze voor een goede spreiding van je portefeuille. Een goede spreiding verlaagt het risico.

Illustratie dartboard

Gericht op jouw doel

Tijdens je aanvraag geef je aan welk bedrag je wilt opbouwen en hoe lang je wilt beleggen. Wij helpen je bij het kiezen van een beleggingsprofiel dat hierbij past, zodat je op een verantwoorde manier je beleggingsdoel kunt bereiken. Jaarlijks vragen we je om je doel, looptijd en beleggingsprofiel te controleren.

Starten met Rabo Beheerd Beleggen Actief in 5 stappen

Illustratie mobiel met handen

1. Open Rabo Beheerd Beleggen online

Het gemak van online.

Illustratie dartboard

2. Bepaal je doel

Wij helpen je kiezen.

Illustratie  springende munten met wereldbol

3. Maak geld over naar je beleggersrekening

Bepaal zelf hoeveel en wanneer.

Illustratie parasol en zon

4. Leun rustig achterover

Laat onze experts het werk doen.

Illustratie Bankieren App en ROB

5. Houd grip op je beleggingen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo App zie je hoe het met je beleggingen gaat.

Illustratie raket

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen Actief?

Kosten van Rabo Beheerd Beleggen Actief

Bereken via onderstaande tool eenvoudig de jaarlijkse kosten, op basis van het bedrag dat je verwacht te gaan beleggen. Ben je naast de kosten ook benieuwd wat beleggen je mogelijk kan opleveren? Bereken het hier.

Hoeveel wil je inleggen?
Bedrag
Bereken
Kosten Rabo Beheerd Beleggen Actief
Per kwartaal
Basisdienstverlening
Portefeuillebeheer
Kosten in beleggingsproducten
-

Totale kosten per jaar
-

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Veelgestelde vragen

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen Actief?

Chat of (video)bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en -voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Bespreek je liever persoonlijk de mogelijkheden van Rabo Beheerd Beleggen Actief of van beleggen bij Rabobank? Wij helpen je graag verder.

phone

Hulp nodig?