Stelletje in roeiboot

Rabo Beheerd Beleggen

Rabo Beheerd Beleggen maakt beleggen eenvoudig op een duurzame manier. Je bepaalt hoeveel geld je wilt inleggen, wat je doel is en hoeveel risico je wilt lopen. Wij helpen je met deze keuzes en onze experts beleggen vervolgens je geld voor jou. Met Rabo Beheerd Beleggen beleg je standaard op een duurzame manier. Vergelijk hieronder de verschillende vormen van Rabo Beheerd Beleggen.

3 verschillende beleggingsvormen

Je kunt kiezen uit drie verschillende vormen van Rabo Beheerd Beleggen én Rabo ToekomstBeleggen waarmee je belastingvriendelijk opbouwt voor je pensioen. Kies welke beleggingsvorm bij je past.

Rabo Beheerd Beleggen Basis

Eenvoudig en lage kosten Je beleggingen volgen de ontwikkeling van de beurzen Starten kan met ieder bedrag Wereldwijde spreiding in indexfondsen Standaard op een duurzame manier belegd

Rabo Beheerd Beleggen Actief

Extra aandacht voor je beleggingen Je beleggingen volgen de beurzen en spelen in op trends en kansen in de markt Starten vanaf € 20.000 Wereldwijde spreiding in indexfondsen én actieve beleggingsfondsen Standaard op een duurzame manier belegd

Rabo ToekomstBeleggen

Met belastingvoordeel opbouwen voor je pensioen Je beleggingen volgen de ontwikkeling van de beurzen Inleg van je jaarruimte of reserveringsruimte Het opgebouwde bedrag staat vast tot je de AOW-leeftijd hebt bereikt Standaard op een duurzame manier belegd

Pluspunten van Rabo Beheerd Beleggen

Wist je dat...

...we je jaarlijks vragen om eenvoudig online je doelbedrag, looptijd en beleggingsprofiel te controleren? Zo zorgen we er samen voor dat we blijven beleggen volgens jouw wensen en passend bij jouw situatie.

Beleggen voor je kind

Help je kind financieel op weg door voor hem of haar te beleggen. Zij hebben namelijk tijd; iets wat voor succesvol beleggen erg belangrijk is. Zo kan zowel het beleggingspotje als je kind rustig (op)groeien. Wel zo fijn, met Rabo Beheerd Beleggen Basis beleggen we voor je kind standaard op een duurzame manier.

Ontdek hoe beleggen voor je kind werkt
Windmolens in weiland

Duurzaam beleggen bij Rabobank

Als Rabobank vinden we een betere wereld voor mens en milieu belangrijk, ook als het om beleggen gaat. Met Rabo Beheerd Beleggen beleg je standaard op een duurzame manier. De portefeuille is gericht op carbonreductie en bij de selectie van fondsen houden we rekening met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Lees meer over duurzaam beleggen bij de Rabobank en kom alles te weten over ons Beleid Duurzaam Beleggen.

Lees meer over duurzaam beleggen

Wist je dat...

...aan beleggen risico’s verbonden zijn? De waarde van je belegging kan fluctueren en je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Beleggen in de App

Je beleggingen binnen handbereik. Altijd en overal.

Regel het met de Rabo App
Altijd en overal inzicht in je beleggingen Geld inleggen en eventueel opnemen Snel je rendement, de kosten, spreiding van je portefeuille en uitgebreide rapporten bekijken Eenvoudig je uitgangspunten inzien, controleren en waar nodig aanpassen Wekelijkse updates en nieuwsberichten rondom beleggen Meer over alle mogelijkheden voor beleggers

Veelgestelde vragen

Kan ik (automatisch) geld inleggen op Rabo Beheerd Beleggen?

Jazeker. Je hebt bij Rabo Beheerd Beleggen de mogelijkheid om periodiek te beleggen. Zo heb je er geen omkijken naar en je stelt het eenvoudig in.

Ook kun je elk moment geld bijstorten, wanneer jij dat wilt. Je betaalt geen transactiekosten aan ons.

Lees meer over automatisch inleggenLees meer over eenmalig inleggen
Moet ik ook betalen als ik geen geld inleg?

Je betaalt altijd een fee voor de basisdienstverlening voor Rabo Beheerd Beleggen. Heb je geen posities op je effectenrekening, dan betaal je het minimum van € 5,- per kwartaal. Je betaalt in dit geval geen fee voor het beheer van je portefeuille.

Kan ik geld opnemen van Rabo Beheerd Beleggen?

Een deel van je beleggingstegoed opnemen van je Rabo Beheerd Beleggen portefeuille kan altijd. De verwerking duurt een paar beursdagen. Bekijk het stappenplan.

Lees meer over geld opnemen van Rabo Beheerd Beleggen

Wil je meer dan 90% van je beleggingstegoed opnemen? Dan raden we je aan om de rekening te sluiten. We verkopen dan je volledige portefeuille en maken de verkoopopbrengst naar je over. Zo voorkom je kosten voor het aanhouden van een rekening die bijna leeg is. Je kunt daarna altijd weer eenvoudig starten met beleggen, via de Store in de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Kan ik Rabo Beheerd Beleggen altijd opzeggen?

Je kunt elk moment stoppen met Rabo Beheerd Beleggen. Zodra je Rabo Beheerd Beleggen opzegt, verkopen wij je beleggingen en verrekenen de kosten. De verkoop duurt normaal gesproken enkele beursdagen. Houd er rekening mee dat er tijdens de looptijd gunstige en mindere gunstige verkoopmomenten kunnen zijn. Het beste resultaat krijg je door je geld voor langere tijd opzij te zetten. Dan heb je voldoende tijd om een daling in waarde weer goed te maken.

Lees meer over het opzeggen van Rabo Beheerd Beleggen
Wanneer ontvang ik het Jaaroverzicht beleggen?

Heb je een beleggingsportefeuille bij ons? Dan ontvang je eind januari het Jaaroverzicht Beleggingsportefeuille. Dit overzicht gebruik je bij het controleren van je voorlopig ingevulde belastingaangifte. Het Jaaroverzicht Beleggingsportefeuille krijg je in 'Berichten' in Rabo Online Bankieren en de Rabo App. Heb je geen toegang tot Rabo Online Bankieren? Dan ontvang je het Jaaroverzicht Beleggingsportefeuille per post.

Alles over Jaaroverzicht beleggen

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen?

Chat of bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en –voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Wil je eerst in gesprek over de mogelijkheden van beheerd beleggen bij Rabobank? Vraag dan een kosteloos oriëntatiegesprek aan.