Als ondernemer wil je je zaken goed geregeld hebben, ook voor je personeel. Een verzuimverzekering en pensioenregeling helpen je daarbij. Zo werk je aan een gezonder en energieker bedrijf en verzeker je je medewerkers van een goed pensioen.

Verzuimverzekering

Is je medewerker (langdurig) ziek, bijvoorbeeld door griep, een burn-out of een levensbedreigende ziekte? Dan is het je plicht als werkgever om gedurende twee jaar minimaal 70% van het loon van deze medewerker door te betalen, plus de kosten voor begeleiding en re-integratie. De verzuimverzekering zorgt ervoor dat je de kosten die een zieke medewerker met zich meebrengt vergoed krijgt. Daarnaast worden de kosten verhaald als iemand anders aansprakelijk is voor het verzuim van je medewerker.

Daarnaast bestaat er vanaf januari 2020 een nieuw soort verzuimverzekering: de MKB verzuim-ontzorgverzekering (VOV). Deze verschilt op een aantal punten van de ‘gewone’ verzuimverzekering; samengesteld met bestaande diensten, maar wel met extra zekerheid. Wil je meer informatie over de VOV? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Lees meer en bereken je premie Adviesgesprek aanvragen

Pensioenregeling

Tevreden personeel is belangrijk voor de groei van je bedrijf. Pensioen is voor de meeste werknemers één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Want met een goede pensioenregeling ondersteun je je werknemers bij het bouwen aan de toekomst. Maar advies hierover is belangrijk, want een pensioenregeling heeft impact op de financiële toekomst van je bedrijf. Bekijk dus goed samen met een adviseur welke regeling het beste bij je past.

Naar Rabo PensioenAdvies
Animatie futuristisch bureau - zakelijke verzekeringen

Daarom verzekeren via de Rabobank

Je financiën en verzekeringen overzichtelijk bij elkaarWe helpen je financieel gezond groeienAl je bedrijfsrisico’s afgedekt dankzij ons grote verzekeringsaanbod