Rabobank Groene Hart Noord

Samen sterker in de regio Groene Hart Noord

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Groene Hart Noord

Activiteiten

Datum Activiteit Details
17 mei 2018 RaboReeks Muziekcafé - Vera van der Poel

Met Singer / Songwriter Vera van der Poel: Vera houdt van muzikale avonturen en heeft een fraaie mix weten te vinden tussen pop en jazz en zo haar plek veroverd in de Nederlandse muziek scene. Een zangeres in hart en nieren, songwriter, producent, pianist, gitarist, kortom, een breed georiënteerde muzikale duizendpoot. Kaarten € 10,- (excl. consumptie). Aanvang 20.30 uur.

Meer info op www.theatercastellum.nl

31 mei 2018 RaboReeks Comedycafé

Kees van Amstel, Emiel van der Logt, Marlon Kicken en Margriet Bodling Kaarten € 13,50 (excl. consumptie). Aanvang 20.30 uur.

Meer info op www.theatercastellum.nl

24 juni Rabobank Sponsorfietstocht 2018

Wilt u een sponsorbijdrage ontvangen voor uw vereniging of stichting? Of kan de clubkas een financiële bijdrage goed gebruiken? Schrijf dan uw vereniging of stichting in voor de Rabobank Sponsorfietstocht op zondag 24 juni 2018.

Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven