Rabobank Groene Hart Noord

Samen sterker in de regio Groene Hart Noord

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Groene Hart Noord

Activiteiten

Datum Activiteit Details
22 februari 2018 RaboReeks Comedycafé

Wilco Terwijn, Roel C. Verburg, Tom Lash, Ronald Smink Kaarten € 13,50 (excl. consumptie). Aanvang 20.30 uur.

Meer info op www.theatercastellum.nl

22 maart 2018 RaboReeks Muziekcafé - Arborist

Met Arborist: Country, folk en blues in een modern jasje. Mark McCambridge speelde zijn eerste show als Arborist in 2014, waarbij hij James Yorkston tijdens zijn optreden begeleidde. Een indrukwekkende solo tour door Ierland volgde, waarna hij het voorprogramma mocht verzorgen van o.a. Low Cat Power, Echo and The Bunnymen en Huy Garvey. Zijn stem en muziek doen denken aan Leonard Cohen en Bill Callahan. Kaarten € 10,- (excl. consumptie). Aanvang 20.30 uur.

Meer info op www.theatercastellum.nl

5 april 2018 JongerenraadEvent 'Starten met Beleggen'

Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Starten met beleggen’ op donderdag 5 april 2018. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Jongerenraad van Rabobank Groene Hart Noord. Gastspreker is Janneke Willemse. 

Lees meer

17 mei 2018 RaboReeks Muziekcafé - Vera van der Poel

Met Singer / Songwriter Vera van der Poel: Vera houdt van muzikale avonturen en heeft een fraaie mix weten te vinden tussen pop en jazz en zo haar plek veroverd in de Nederlandse muziek scene. Een zangeres in hart en nieren, songwriter, producent, pianist, gitarist, kortom, een breed georiënteerde muzikale duizendpoot. Kaarten € 10,- (excl. consumptie). Aanvang 20.30 uur.

Meer info op www.theatercastellum.nl

31 mei 2018 RaboReeks Comedycafé

Kees van Amstel, Emiel van der Logt, Marlon Kicken en Margriet Bodling Kaarten € 13,50 (excl. consumptie). Aanvang 20.30 uur.

Meer info op www.theatercastellum.nl

24 juni Rabobank Sponsorfietstocht 2018

Wilt u een sponsorbijdrage ontvangen voor uw vereniging of stichting? Of kan de clubkas een financiële bijdrage goed gebruiken? Schrijf dan uw vereniging of stichting in voor de Rabobank Sponsorfietstocht op zondag 24 juni 2018.

Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven