Peaks

Peaks is een app waarmee je heel gemakkelijk geld opzij kunt zetten en beleggen. Bij iedere bankafschrijving rondt Peaks het bedrag af naar de volgende euro. Je kunt vervolgens met je wisselgeld beleggen. Bij een gepind kopje koffie van € 2,60 zet je zo € 0,40 opzij. Je kunt ook eenmalig of periodiek geld inleggen. Daarnaast kies je zelf één van de vier portfolio’s, met elk een ander risico. Peaks is nu te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

peaks

Peaks in het kort

  • zet moeiteloos je wisselgeld opzij
  • kies zelf hoeveel risico je neemt
  • begin al met een inleg van € 1
  • altijd toegang tot je geld
  • de eerste 3 maanden gratis

Duurzaam beleggen

Je kunt met € 1 al beginnen met beleggen. Dat doe je alleen in duurzame indexfondsen. Dit betekent dat je geld naar bedrijven gaat die vooroplopen in duurzaamheid. Je belegt expliciet niet in onder andere de tabaksindustrie, wapenhandel en kernenergie. Zo investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in een betere wereld.

Lees meer op Peaks.nl

Een euro per maand

De app kost € 1 per maand, tot een belegd vermogen van € 2.500. Beleg je meer dan dat, dan betaal je jaarlijk 0,5% van je belegde geld. Voor iedereen van 18 tot en met 22 jaar is de app gratis. Ben je 23 jaar of ouder, dan krijg je de eerste 3 maanden gratis. Naast de kosten voor de app gelden er kosten voor de indexfondsen.

De indexfondsen waar je met Peaks in belegt, bestaan uit honderden aandelen en tientallen obligaties. Deze zijn verspreid over de hele wereld, in verschillende sectoren en bedrijven. Op deze manier vermijd je de risico’s - die nu eenmaal bij beleggen horen - zo veel mogelijk. Beleggen in indexfondsen bij Peaks kost je weinig tijd, is makkelijk én duurzaam.

Weet dat beleggen risico met zich meebrengt. Dit betekent dat je (een deel van) je inleg kunt verliezen.