Goed voorbereid op huizenjacht

Goed voorbereid een huis kopen

  De Nederlandse huizenmarkt is volop in beweging. Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Hoe je dit doet? Met de beste online oriƫntatie op een hypotheek (WUA oktober 2018) weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Start hier je voorbereiding en ga goed voorbereid op huizenjacht.

  WUA

  Goed voorbereid met een betrouwbare berekening

  Weten hoeveel je kunt lenen? Maak een persoonlijke berekening met onze handige rekenhulp. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een eerlijk beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

  Liever een persoonlijk gesprek?

  Ook bij jou in de buurt zijn we regelmatig extra open voor een hypotheek inloopspreekuur. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oriƫntatiegesprek over hypotheken. Kijk op het landkaartje voor een locatie bij jou in de buurt.

  Hoe werkt het kopen van een huis?

  Je wilt een nieuw huis kopen. Spannend! Of het nu je eerste huis is of niet, er komt veel op je af. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over hoe dit werkt en wat je allemaal moet regelen. We helpen je graag stap voor stap op weg.

  Bekijk de stappen

  Ontdek de mogelijkheden voor kopen met hulp

  Heb je een koophuis op het oog, maar heb je zelf niet genoeg geld voor de bijkomende kosten? Of is jouw inkomen niet voldoende om de hypotheek te kunnen krijgen? Jouw zoektocht naar een eigen koophuis hoeft hier nog niet te stoppen. Ontdek hoe je met hulp mogelijk toch jouw droomhuis kunt kopen.

  Lees hier wat de mogelijkheden zijn

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat