Alle financieringsvormen

Bij de Rabobank kies je uit een ruim aanbod aan zakelijke financieringen. Bespreek samen met onze adviseur welke financiering of combinatie van oplossingen past bij je plan. Het combineren van oplossingen kan je kans op een financiering verhogen.

Bedrijfsmiddelen en vastgoed

Zoek je een zakelijke financiering om te investeren in een bedrijfspand, machines, inventaris of transportmiddelen? Zowel een zakelijke lening als lease kan passen bij je plannen. Bespreek met onze adviseur welke financiering of combinatie van oplossingen past bij jouw situatie.

Samen investeren in de toekomst.
Rabobank.

Werkkapitaal, voorraad of inventaris

Soms heb je op korte termijn behoefte aan een flexibele financiering. Een krediet of factoring biedt dan extra financiële speelruimte. Een bankgarantie kan een goede oplossing zijn als je zekerheid voor je wederpartij wilt inbouwen.

Lening met rentekorting

In sommige gevallen kom je in aanmerking voor rentekorting. Bijvoorbeeld via een private investeerder of een EU-regeling. Ook duurzame ondernemers maken kans op rentekorting. Bekijk samen met onze adviseurs of je aan de voorwaarden voldoet.

Garantieregelingen op een lening

De aanvraag van een zakelijke financiering kan uitdagend zijn voor starters en innovatieve bedrijven. De kans op een lening groeit als de overheid garant wil staan. Onze adviseurs helpen je met het aanvragen.

Voor groeiers, innovators, familiebedrijven en vastgoedbedrijven

De Rabobank heeft fondsen voor bedrijven met een specifieke financieringsbehoefte. Bijvoorbeeld als je jouw familiebedrijf wilt laten groeien. Of omdat je een innovatief idee wilt realiseren. Bekijk met onze adviseurs of je aan de voorwaarden voldoet.

Alternatieve financieringsvormen

De Rabobank verbindt via crowdfunding investeerders aan ambitieuze ondernemers. Zij helpen elkaar niet alleen met geld, maar ook met hun kennis en netwerk. Onze adviseurs bespreken graag met je of deze moderne financieringsvorm past bij (een deel van) je plan.

Renterisico's managen

Een zakelijke financiering met een variabele rente kan risico’s met zich meebrengen. Het is mogelijk om deze risico’s af te dekken met derivaten.

Zelf regelen & Contact

Contact Chat Afspraak