Stel gaat verhuizen, hebben huis gekocht, NVM open huizen dag

Hypotheek berekenen

Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek of maak vrijblijvend een afspraak

Ander huis kopen

Leuk, je bent van plan om een huis te kopen. Als je een ander huis koopt, komt er veel op je af. Kan ik een ander huis kopen? Ga je eerst kopen of eerst verkopen? Wat doe je met de overwaarde of een restschuld? We helpen je graag stap voor stap op weg. Bereken eenvoudig je hypotheek of vraag een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. Dan weet je snel wat jouw mogelijkheden zijn.

Jouw situatie en een hypotheek

Heb je al een Rabobank hypotheek en wil je je hypotheek(rente) meenemen? Of wil je investeren in een duurzame woning? Omdat iedere situatie uniek is, denken we graag met je mee.

De voordelen van een Rabobank hypotheek

We zorgen ervoor dat je hypotheek met jou meebeweegt

Onze adviseurs begrijpen dat je hypotheek met je mee moet bewegen, daarom checken we actief of je hypotheek nog bij jou past.

Illustratie geld

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan kun je in aanmerking komen voor korting op je hypotheekrente.

Illustratie woning verzekeren

We zijn er ook als het tegenzit

We begrijpen dat het soms financieel tegen kan zitten. Onze adviseurs zullen er op dat moment alles aan doen om jou te helpen je situatie te verbeteren.

Gratis eerste huis gesprek

Gratis oriënterend hypotheekgesprek

Een huis kopen en een hypotheek afsluiten, je doet het niet voor de eerste keer. Maar hoe zat het ook alweer? Ook voor je volgende woning wil je zeker weten dat je goed zit met je hypotheek. In een gratis oriënterend hypotheekgesprek zet onze adviseur alle mogelijkheden voor je op een rij.

phone

Hulp nodig?