Lachende moeder en zoon in hun huis

Ik heb een huis en ik wil...

  Je hebt een hypotheek bij de Rabobank of bij een andere hypotheekverstrekker. Een hypotheek is geen momentopname. De kans is groot dat er tijdens de looptijd iets in jouw persoonlijke situatie en woonwens verandert. Dan is het fijn als je hypotheek mee kan veranderen. Je vindt jouw hypotheekoverzicht en –gegevens in Rabo Internetbankieren (Mijn Wonen) en de Rabo Bankieren App.

  Direct online zaken regelen binnen mijnwonen

  Mijn Rabobankhypotheek aanpassen

  Je kunt de maandlasten van je hypotheek verlagen door bijvoorbeeld af te lossen op je hypotheek. Maar misschien wil je juist meer financiële ruimte en je hypotheek verhogen voor het verbouwen of verduurzamen van je huis. Bekijk de opties.

  Extra aflossen Extra storten Hypotheekrente aanpassen Hypotheekrente verlengen Hypotheek verhogen Hypotheek oversluiten

  Als je je Rabobank hypotheek wil wijzigen of je renteopslag wil verlagen, kan het nodig zijn om de marktwaarde van je woning opnieuw te laten bepalen. Dit kan je doen door het aanleveren van de WOZ-waarde, Rabobank Calcasa Desktoptaxatie of uitgebreide taxatie.

  Lees meer over taxatie

  Kosten voor wijzigen huidige hypotheek

  Wil je je huidige hypotheek wijzigen? Wij helpen je graag verder. In een aantal gevallen is een adviesgesprek nodig. Hiervoor betaal je kosten. Is advies niet nodig, dan betaal je alleen wijzigingskosten.

   

  Bekijk de kosten voor advies, afsluiten en wijzigen

  Illustratie van duurzaam huis

  Verbouwen? Benut je duurzame woonkansen

  Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en in veel gevallen stijgt de waarde van jouw woning. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je gaat verbouwen, maar bijvoorbeeld ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

  Ontdek meer over duurzaam wonen
  Man en vrouw zijn bezig met verbouwing van hun huis

  Mijn woning aanpassen of verhuizen

  Voor je op zoek gaat naar een nieuwe woning, is het belangrijk om stil te staan bij jouw woonwensen. En of je deze wensen kunt waarmaken met jouw financiële mogelijkheden, ook na verkoop van je huidige huis.

  Verhuizen of verbouwen Verbouwen Duurzaam verbouwen Huis verkopen Hypotheek meenemen Langer zelfstandig wonen

  Vrouw met veranderde woonsituatie vanwege haar zwangerschap zit op de bank

  Mijn persoonlijke situatie verandert

  Soms gebeurt er iets in je leven waardoor jouw persoonlijke situatie verandert. Deze gebeurtenissen kunnen van invloed zijn op jouw huidige woonsituatie of hypotheek.

  Samenwonen Huwelijk Gezinsuitbreiding Scheiden en de hypotheek Werkloos of arbeidsongeschiktheid Overlijden

  Illustratie van wijk met huizen

  Ik heb geen hypotheek bij de Rabobank

  Jouw hypotheek oversluiten naar de Rabobank kan interessant zijn als de actuele hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt. Bekijk ook eens onze hypotheekvoorwaarden. De Plusvoorwaarden van onze hypotheken krijgen voor het vijfde jaar op rij de maximale 5 sterren van MoneyView.

  Oversluiten naar de Rabobank Hypotheekrente bij de Rabobank Hypotheekvormen en voorwaarden 10 pluspunten van een Rabobankhypotheek