Droomhuis gezien? Dan wil je zo snel mogelijk weten of je het kunt betalen. Maak eenvoudig een persoonlijke hypotheekberekening met onze handige rekenhulp. Dan weet je meteen wat ongeveer je toekomstige hypotheek en maandlasten zijn.

Kun je jouw droomhuis nog niet betalen?

Lukt het nog niet om een hypotheek te krijgen, omdat je bijvoorbeeld niet voldoende eigen geld of inkomen hebt? Jouw droom hoeft nog niet in duigen te vallen. Er zijn mogelijkheden om met hulp toch dat huis te kunnen kopen.

Naar stap 2

Ga verder naar stap 2

Kun je jouw droomhuis wel betalen?

Mooi! Dan heb je je eerste stap al gezet. Wil je het huis kopen? Spannend! Er komt nu veel op je af. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over welke stappen je moet zetten en wat je allemaal moet regelen. In jouw Eerste-huis-gesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die passen bij je situatie.

Start jouw Eerste-huis-gesprek Lees meer over het kopen van een huis Lees meer over kopen zonder vast contract

Reken maar: Wat kost een huis?

Denk je erover om een huis te kopen? Dan is het goed om te weten wat een huis tegenwoordig kost. En wat je zelf moet inleggen. In onze documentaire geven we je een paar tips, zodat jij straks goed voorbereid een nieuw huis kunt kopen.

Ook interessant voor jou...

Handige links

Zelf regelen Contact Chat