Droomhuis gezien? Dan wil je zo snel mogelijk weten of je het kunt betalen. Maak eenvoudig een persoonlijke hypotheekberekening met onze handige rekenhulp. Dan weet je meteen wat ongeveer je toekomstige hypotheek en maandlasten zijn.

Bereken je hypotheek

Bereken je maximale hypotheek

Met onze handige rekentool krijg je snel een indicatie van je maximale hypotheek en je maandlasten. Zo weet je snel wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Bereken je hypotheek

Kun je jouw droomhuis betalen?

Je hebt de eerste stap gezet en weet wat je ongeveer kunt lenen. Wil je het huis kopen? Dan wil je snel een goed bod kunnen doen en weten wat je maximaal kunt bieden. Met ‘Bieden met meer zekerheid’ krijg je in een paar stappen meer zekerheid over hoeveel je precies kunt lenen. Wil je liever eerst een adviseur spreken? Dat kan natuurlijk ook.

Kun je jouw droomhuis nog niet betalen?

Lukt het nog niet om een hypotheek te krijgen, omdat je bijvoorbeeld niet voldoende eigen geld of inkomen hebt? Jouw droom hoeft nog niet in duigen te vallen. Er zijn mogelijkheden om met hulp toch dat huis te kunnen kopen.

Naar stap 2

Illustratie van kopen met hulp-stap in huis kopen proces

Reken maar: Wat kost een huis?

Denk je erover om een huis te kopen? Dan is het goed om te weten wat een huis tegenwoordig kost. En wat je zelf moet inleggen. In onze documentaire geven we je een paar tips, zodat jij straks goed voorbereid een nieuw huis kunt kopen.

Ook interessant voor jou...