Maximale hypotheek berekenen

Maximale hypotheek berekenen

Benieuwd wat je in 2020 kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek aan de hand van je bruto jaarinkomen en dat van je partner. In het Rabobank Hypotheekdossier  kun je een uitgebreide berekening maken. Zo weet je binnen 5 minuten wat je maandlasten zijn en krijg je een compleet beeld van je hypotheekmogelijkheden.

Bekijk je Rabobank Hypotheekdossier

Heb je al een hypotheekdossier? Log in om je gegevens in te zien, te wijzigen of een nieuwe hypotheekberekening te maken.

Inloggen

Illustratie van koophuis en sleutel

Gratis Eerste-huis-gesprek

Je eerste huis kopen kan een uitdaging zijn als je een tijdelijk contract hebt of een studieschuld. Omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee. Daarom bieden we het Eerste-huis-gesprek aan. Zo weet je binnen 30 minuten wat financieel haalbaar is.

Vraag een Eerste-huis-gesprek aan

Waarom een Rabobank hypotheek?

Een hypotheek is meer dan alleen de stand van de rente. Bij ons is de hypotheekofferte bijvoorbeeld 12 maanden geldig en zijn er goede mogelijkheden voor zzp’ers en flexwerkers. Bovendien kijken we niet alleen naar je situatie nu, maar ook naar je plannen in de toekomst. Zo komen we samen tot een hypotheek die toekomstbestendig is.

10 pluspunten van de Rabobankhypotheek

Veelgestelde vragen

Welke hypotheken kan ik kiezen?

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende hypotheken, met verschillende voorwaarden. Bijvoorbeeld voor duurzame nieuwbouw of basisvoorwaarden met een scherpe rente. Ook is er bijvoorbeeld de Generatiehypotheek waarbij ouders hun kinderen kunnen helpen bij het kopen van een woning.

Bekijk de verschillende hypotheekvormen en voorwaarden

Hoe werkt het kopen van een huis?

Ga je een huis kopen? Wij helpen je vanaf je eerste oriëntatie tot het afsluiten van de hypotheek en erna.

In zes stappen naar je koophuis

Wat is de actuele hypotheekrente?

Je maandlasten zijn onder andere afhankelijk van de rentestand.

Bekijk de hypotheekrentes

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Je huidige hypotheek die ergens anders loopt kun je oversluiten naar de Rabobank. De lening bij je huidige hypotheekverstrekker wordt dan afgelost en je wordt hypotheekklant bij de Rabobank. Als je een huidige hypotheek hebt bij de Rabobank kun je deze ook oversluiten naar een andere aanbieder.

Lees meer over oversluiten

Kan ik Nationale Hypotheek Garantie (NHG) krijgen?

Als je een huis koopt met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heb je meer zekerheid en vaak lagere maandlasten. Om in aanmerking te komen voor een hypotheek met NHG, mag vanaf 1 januari 2020 de waarde van je huis niet meer dan € 310.000 bedragen.

Lees meer over een huis kopen met NHG

Hoe wil je verder

Wij helpen je graag.

Bereken je hypotheek Maak een gratis afspraak